Любопитно

5 Отвратителни неща, които се случват, когато не сменяш ножчетата на самобръсначката си.

Кога разбираш, че е време да смениш ножчетата на самобръсначката си? Когато остриетата са твърде затъпени, че да се борят с различното мнение на всеки косъм?

Как да удължиш живота на самобръсначката си и да спестиш пари?

За добро или за лошо бръсненето е част от нашия живот, освен ако, разбира се, не сте кьосе или сте решили просто да ходите като Чубака . В тази връзка ето няколко известни трика, с които ще удължите живота на вашата самобръсначка и така ще спестите пари. Колко бръсненения издръжа...

Как да оформиш брадата си според формата на лицето

Вече знаем, че брадата не отива на всеки или както се казва „от всяко дърво свирка не става“. За да си припомниш виж статията: 7 причини да не си пускаш брада. Днес ще поговорим за мъжете, на които брадата би отивала, ако се оформи по подходящ начин в зависимост от...

7 Причини да не си пускаш брада

В наши дни всеки иска да има брада – от младите мъже до мъжете в по-зряла възраст. Оформянето й е най-разпространената тенденция сред мъжката мода през последните години, но както много други тенденции – мустаците не отиват на всеки.

5 Съвета за съвършено бръснене

Бръсненето е не просто едно задължение на мъжа, то е изкуство, което изисква време, внимание и специална грижа. Освен израз на лична хигиена и красота, бръсненето говори и за индивидуалния стил на всеки мъж.

Влез в клуба!

Абонирай се за нашия бюлетин, за да си сигурен, че няма да пропуснеш интересните ни статии, игри и промоции.

Този сайт използва "бисквитки" за персонализиране на съдържанието и анализиране на посещенията на сайта. Ако си съгласен, моля потвърди с натискане на бутона "Да, съгласен съм".