отличникът

КАК РАБОТИ?

Лесно е и спестява време! 

ПЪРВИ ПАКЕТ

Вземи стартов пакет, който включва избрана от теб самобръсначка и две резервни ножчета.

СЛЕДВАЩ ПАКЕТ

Избери абонаментен план в зависимост от това колко често се бръснеш и получавай сменяеми ножчета на всеки един, два или три месеца.

БЕЗ ОБВЪРЗВАНЕ

Можеш да прекратиш или поставиш на пауза своя абонаментен план, когато решиш. Без ситен шрифт и скрити условия.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Съжаляваме, че си плащал толкова много до сега. Време е да спестиш малко време и пари. Абонирай се сега и превърни бръсненето в по-гладко преживяване.

ПЪРВИ ПАКЕТ

ОТЛИЧНИКЪТ

ПЪРВИ ПАКЕТ

МАСИВНА ДРЪЖКАХРОМ

РЕЗЕРВНИ НОЖЧЕТА2

ГРИВНА - "АЗ, ОТЛИЧНИКЪТ" 1

ПАКЕТИРАНЕКУТИЯ

ДОСТАВКАБЕЗПЛАТНА

ЦЕНА19ЛВ

#отличникът

Висококачествен продукт предоставящ добри резултати!

ВСЕ ОЩЕ ИМАШ ВЪПРОСИ?

Ако имаш нужда от помощ не се колебай да се свържеш с нас. Контакти

Кьосе.бг е сайт за висококачествени продукти за лична грижа и хигиена. С абонаментен план със стартов пакет самобръсначка и сменяеми ножчета вече не плануваш покупката на този вид продукти, а доставката, смяната на ножчетата и качественото бръснене са вече наша грижа. Ние се стремим да предоставим на нашите абонати бързо, удобно и качествено обслужване на най-разумна цена.

Стартовият пакет включва избрания от теб модел самобръсначка, две резервни глави, безплатно доставени при теб в специална кутия.

Поръчвайки новата си самобръсначка, избираш честотата на доставка на резервни глави в зависимост от твоите нуждите в бръсненето.

Всичко е наред, явно не си много космат. Ние ти позволяваме да си избереш сам, колко често ще получаваш нови ножчета. Винаги може да поставиш абонаментния си план на пауза, докато отново са ти нужни.

Не бихме желали да се отказваш, но ако все пак се налага да прекратиш абонамента си, може да го направиш в своя профил с два кликa. Без уловки и скрити условия.

Ако вече си убеден, че искаш да си част от клуба

Искаш друга самобръсначка. Разгледай ги!

Този сайт използва "бисквитки" за персонализиране на съдържанието и анализиране на посещенията на сайта. Ако си съгласен, моля потвърди с клик върху бутона "Да, съгласен съм".

Влез в клуба!

Абонирай се за нашия бюлетин, за да си сигурен, че няма да пропуснеш интересните ни статии, игри и промоции.