БРЪСНАЧКИТЕ

СТАРТОВИ ПАКЕТИ

ДАМСКИ бръсначки

ПОБЕДИТЕЛКАТА

Неповторимата „Победителка“ сред дамите, винаги готова да покори всички върхове. Уникална 3+3 технология на ножчетата, наподобяваща крила на пеперуда, предоставя на деликатната женска кожа нежно бръснене. Изпитай я още сега.

СТАРТОВ ПАКЕТ

мъжки бръсначки

ОТЛИЧНИКЪТ

За мъжете, които не правят компромиси с гладкото бръснене. Със своите 6 ножчета, вграден тример за прецизност и удобна масивна дръжка, „Отличникът“ предоставя гладко и меко бръснене, което си струва да тестваш веднага.

СТАРТОВ ПАКЕТ

мъжки бръсначки

ТРОЙКАДЖИЯТА

Най-готиният в групата, винаги готов да те изненада със забележителни резултати. Трите ножчета и иновативната им технология предлагат ежедневно прецизно бръснене дори за най-чувствителната кожа. Не се колебай да го тестваш.

СТАРТОВ ПАКЕТ

ВЗЕМИ СВОЯТА БРЪСНАЧКА

Който и модел да избереш няма да останеш разочарован. Високо качество на достъпна цена и модерна услуга в едно – съчатанието на годината. Струва си да опиташ.

СПЕСТИ ВРЕМЕ И ПАРИ

Край на скъпите консумативи. Край на връщането в магазина за ново ножче. Още от следващия месец едно задължение по-малко. Смяната на ножчета не е вече твоя грижа, а наша.

ЛЕСНО И БЕЗ РИСК

Няма нищо по-лесно, от това, да се откажеш от услугите ни. Ако промениш решението си, твоите пари ще се върнат при теб. Всичките!

Мнения и впечатления в социалните медии

Bankova Bankova
Bankova Bankova
26 Ноември
Прочети
Препоръчвам на всички, които ценят качеството.
 Даниел Руменов Димов
Даниел Руменов Димов
26 Ноември
Прочети
Поръчах „Отличникът“ и не останах разочарован. Плащането стана лесно благодарение на възможността за заплащане с PayPal. Доставката бе в рамките на обещаното от сайта. Отличникът дойде в кутия включвайки: Дръжка, ножчета и подарък гривна. Самата кутия съдържа хумористични лафчета, които те карат да се усмихнеш разопаковайки я.
Стефка Стойчева
Стефка Стойчева
26 Ноември
Прочети
Страхотно съотношение - цена и качество.
Kremena Marinova
Kremena Marinova
2 Декември
Прочети
много яки самобръсначки 🙂 няма да ползвам други вече
 Мария Ангелова
Мария Ангелова
14 Декември
Прочети
Вече получих първия комплект и съм много приятно изненадана - идеални са. А улеснението с доставката е страхотно! Вече със сигурност съм от редовните ви клиенти! Ще поръчам и за коледни подаръци! 🙂
 Траян Митев
Траян Митев
23 Декември
Прочети
Купих си самобръсначката - много съм доволен засега. Дано ножчетата да не се изхабяват за две бръснения. Ако искате хубава самобръсначка за малко пари - това е!
Предишна
Следваща

Влез в клуба!

Абонирай се за нашия бюлетин, за да си сигурен, че няма да пропуснеш интересните ни статии, игри и промоции.

Този сайт използва "бисквитки" за персонализиране на съдържанието и анализиране на посещенията на сайта. Ако си съгласен, моля потвърди с натискане на бутона "Да, съгласен съм".