КАК РАБОТИ

ТВОЯТА ПЪРВА КУТИЯ

Вземи стартов пакет, който включва избрана от теб самобръсначка и две резервни ножчета.

ТВОЯТА СЛЕДВАЩА КУТИЯ

Избери абонаментен план в зависимост от това колко често се бръснеш и получавай сменяеми ножчета на всеки един, два или три месеца.

ОТ НАС ДО У ВАС

Не ходи всеки месец до магазина, за да смениш ножчета си – ние ще се погрижим те да дойдат до теб безплатно, дори и да си забравил.

БЕЗ ПАРИ НА ВЯТЪРА

Ако не си доволен от самобръсначката си, ние ще ти върнем парите обратно.

БЕЗ ОБВЪРЗВАНЕ

Можеш да прекратиш своя абонаментен план, когато решиш. Без ситен шрифт, скрити условия и допълнителни уговорки. Плащаш само това, което получаваш.

Открий по-интелигентния начин на пазаруване.Поръчай твоята нова самобръсначка тук и се възползвай от качествено бръснене на двойно по-изгодна цена.

ВСЕ ОЩЕ ИМАШ ВЪПРОСИ?

Кьосе.бг е сайт за висококачествени продукти за лична грижа и хигиена. С абонаментен план със стартов пакет самобръсначка и сменяеми ножчета вече не плануваш покупката на този вид продукти, а доставката, смяната на ножчетата и качественото бръснене са вече наша грижа. Ние се стремим да предоставим на нашите абонати бързо, удобно и качествено обслужване на най-разумна цена.

Стартовият пакет включва избрания от теб модел самобръсначка, две резервни глави, безплатно доставени при теб в специална кутия.

Поръчвайки новата си самобръсначка, избираш честотата на доставка на резервни глави в зависимост от твоите нуждите в бръсненето.

Всичко е наред, явно не си много космат. Ние ти позволяваме да си избереш сам, колко често ще получаваш нови ножчета. Винаги може да поставиш абонаментния си план на пауза, докато отново са ти нужни.

Не бихме желали да се отказваш, но ако все пак се налага да прекратиш абонамента си, може да го направиш в своя профил с два кликa. Без уловки и скрити условия.

Влез в клуба!

Абонирай се за нашия бюлетин, за да си сигурен, че няма да пропуснеш интересните ни статии, игри и промоции.

Този сайт използва "бисквитки" за персонализиране на съдържанието и анализиране на посещенията на сайта. Ако си съгласен, моля потвърди с натискане на бутона "Да, съгласен съм".